Inspiratiesessie

Inspiratiesessie: Creëer je droominterieur

 

Ken je dat gevoel dat je meer uit een ruimte zou kunnen halen, maar weet je niet precies hoe? Misschien wil je een kamer praktischer indelen of ben je benieuwd welke kleuren echt bij jou passen. Of je zoekt een creatieve manier om je bedrijf in te richten. Tijdens een persoonlijke inspiratiesessie denk ik met je mee en geef ik je verrassende interieurtips en ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt.

Boek een inspiratiesessie van 3 uur

Deze aanvraag is nog geen overeenkomst. We zullen gezamelijk per mail een datum inplannen. De kosten voor de inspiratiesessie bedragen €295,-.

Interieuradvies op maat

Als je je aanmeldt voor een inspiratiesessie, kom ik langs op de locatie die je wil upgraden. Jij vertelt me je wensen en dompelen vervolgens we ons onder in beelden, kleuren en materialen. Ik deel slimme interieurtips en -trucs, breng je op onverwachte ideeën en laat je achter met een hoofd vol inspiratie. Je staat gegarandeerd versteld van de mogelijkheden.

Voor al je interieurvragen

Tijdens de inspiratiesessie staat jouw interieurvraag centraal. Een sessie duurt 3 uur. Soms is dat genoeg om je vraag al helemaal te beantwoorden. Soms zijn vragen complexer: dan bekijken we samen welke ingrediënten je nodig hebt voor het interieurplan dat leidt naar jouw droominterieur.

Strippenkaart

Een interieur ontwerpen is een proces waarbij je steeds nieuwe mogelijkheden ontdekt, en waarbij dus regelmatig nieuwe vragen zullen opduiken. Dan kan het fijn zijn als je kan terugvallen op professioneel advies. Even sparren en weer door.

Met de strippenkaart kan ik je blijven ondersteunen met aanvullende adviezen. Een strippenkaart kost €150,- en bestaat uit tien strippen. Elke strip staat voor een kwartier tijd, waarin ik je vragen beantwoord. Een strippenkaart bestellen doe je hier.

Boek een strippenkaart

De kosten voor de strippenkaart met tien strippen bedraagt €150,-

Weet je al welke ruimte je een metamorfose wilt geven? Boek hier jouw inspiratiesessie.