06-221 11 683 info@kimsidee.nl

Interieurontwerp en advies

Laat je verrassen door je eigen stijl.

Welkom thuis!

Een plek waar je je helemaal op je gemak voelt, alles klopt en die vol sfeer zit. Een plek waar ieder gezinslid zich in herkent. En een plek waar je trots op bent en graag mensen uitnodigt voor een gezellig etentje.

Geen dertien in dozijn

Het geheime ingrediënt: een flinke dosis lef. Verwacht geen dertien in een dozijn-ontwerp; een interieur uit een woonmagazine kopiëren kun je zelf ook wel. Ik luister naar je wensen en zet bij de vertaling naar je interieur nét een stapje extra om je te verrassen. Net zoals de natuur altijd weet te verrassen, met spannende structuren of een kleurrijke twist. Zo krijg je een interieur dat helemaal bij je past, op een manier die je misschien niet van jezelf verwacht had.

Stijlen samenbrengen

Partners met totaal verschillende stijlen? Geen probleem; ik kom gegarandeerd met een voorstel waar jullie allebei enthousiast over zijn. Met mijn jarenlange ervaring krijg ik altijd de verbindende elementen boven water. Ik werk niet op basis van een standaard systeem, maar heb een sterk gevoel voor sfeer. Daarmee voorkom je een interieur vol clichés en krijg je de mooiste onverwachte oplossingen.

Sneak peek in 3D

Vind je het lastig om te beslissen op basis van moodboards en ontwerpen? Op verzoek maak ik een serie 3D visuals of zelfs een fotorealistische 3D-weergave, waarin je in detail je nieuwe interieur bekijkt. Zie je het effect van het binnenvallende zonlicht op je kleed?

Ik verzorg complete metamorfoses, maar je kunt ook bij me terecht voor advies. Ik denk graag mee en sta bekend om mijn creatieve oplossingen. Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.