06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Conceptstyling

Een uitgesproken interieur voor een sterk merk.

Als ondernemer denk je niet in clichés. Je kent je sterke punten, vergroot ze uit en zet ze in de schijnwerpers. Klanten kiezen voor jouw bedrijf om wat jou uniek maakt. Ik help je om die unieke uitstraling te versterken met conceptstyling.

Styling en interieurontwerp voor winkels, kantoorpanden en wachtkamers.

Een werkplek die inspireert, een wachtkamer waar klanten zich prettig voelen, een upgrade van het interieur van je kantoorpand of een interieur dat het concept van je winkel tot uiting brengt: ik help je graag. Met gedegen advies, met creatieve oplossingen of met een complete restyling: van ontwerp tot inkoop en afstyling. Je bedrijfsidentiteit en praktische wensen zijn de basis voor het ontwerp. Met mijn ervaring en inspiratie zorg ik ervoor dat jouw nieuwe interieur er op een positieve manier uitspringt. Net zoals je onderneming dat doet. En verhuur je vakantiehuisjes of een B&B? Dan zorg ik ervoor dat jouw gasten zich helemaal thuis voelen zodra ze over de drempel stappen.

Maar ook productpresentaties en showrooms

Sta je op een beurs? Dan wil je opvallen tussen je concurrenten. Ik zorg ervoor dat potentiële klanten jouw stand niet zomaar voorbij lopen, en dat ze in één oogopslag zien wat er bij jou te koop is en waar je voor staat. Een creatieve manier om je product te presenteren of een professionele stand die tot in de puntjes gestyled is: kom maar op.

Heeft jouw bedrijf iets extra’s nodig? Op zoek naar meer glans voor een spetterende showroom, of serene rust in de wachtkamer? Ik heb veel ervaring met het ontwerpen van nieuwe interieurs voor bedrijven. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.