06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Reviews Kim’s Idee

Al jaren ontwerp ik de meest uiteenlopende interieurs voor klanten. De natuur als inspiratiebron hebben ze met elkaar gemeen, maar de resultaten zijn altijd weer verrassend. Voordat je mij inschakelt om ook voor jou een nieuw interieur te ontwerpen, wil je misschien weten hoe anderen de samenwerking met mij ervaarden. Lees hier reviews van mijn klanten.

We wilden graag een nieuw huis, met een nieuw interieur, waar we ons samen thuis zouden voelen. We zochten op de site van Topinterieurontwerpers en kwamen uit bij Kim Hartman.

Vanaf het begin was Kim heel duidelijk in de mogelijkheden waar we gebruik van konden maken. Kim luisterde goed naar onze wensen en aan de hand van moodboards kwamen we tot een kleuren keuze. De tekeningen, het lichtplan en kleurvoorbeelden werden in een map aangeleverd. Ook de vele proefstalen ontvingen we in een respesentatieve box. Kim houdt van een mooie presentatie.

Aan de hand van de aangeleverde voorbeelden zijn we zelf veel winkels afgeweest om de items te bekijken. Soms ging Kim ook mee, ze dacht dan graag met ons mee, maar liet de keuze aan ons.

Nu onze woonkamer klaar is, zitten we met een grote smile op de bank, en zien dat alles zo goed op elkaar is afgestemd. Zelf zouden wij dit nooit voor elkaar hebben gekregen. Daarom alle dank aan Kim.

Paul en Hanny van Dijk

Alphen aan de Rijn

19 Jaar geleden kochten we ons huidige huis en begin 2018 begon het te kriebelen. We wilden wat nieuws. Gaan we verhuizen of gaan we verbouwen. Met 2 opgroeiende kinderen van toentertijd 11 en 14 jaar, die erg gehecht zijn aan hun omgeving, hebben we gezamenlijk besloten te gaan verbouwen.

Maar wat gaan we dan doen? Een nieuwe keuken werd het begin. Maar wat willen we dan voor keuken? Willen we een kookeiland en past dat, of gaan we een keuken bouwen aan de lange muur, maar wordt dan je woongedeelte niet te klein. Allemaal vragen waarop we geen antwoord wisten. 

Eerste stap was dus naar verschillende keuken bedrijven om daar te kijken wat in onze situatie de beste optie zou zijn. Na heel veel bezoeken te hebben afgelegd werd ons duidelijk dat de gemiddelde keukenverkoper niet zo zeer geïnteresseerd is wat er staat, maar vooral in wat hij of zij kan verkopen. Toen zaten we vast. Wat moeten we nu, wat zou goed zijn, we wisten het niet meer. We hadden dus hulp nodig, iemand die ons zou kunnen helpen om de ruimtes in ons huis zo goed mogelijk in te delen.

Zoals wel vaker gebeurt als je bij de kapper zit, heb je het over je dagelijkse beslommeringen en uitdagingen. In de kappersstoel ging het dan ook over de uitdagingen in huis waar we niet uitkwamen. Keurig geknipt en met de contact gegevens van Kim ging ik huiswaarts. Deze “dame” kon ons helpen had de kapster gezegd. 

Na een afspraak te hebben gemaakt kwam Kim bij ons langs, gewoon om eens te praten over onze ideeën. Nee dat zou ik niet doen, past niet in de ruimte, wat denk je daarvan? Zo ging de avond voorbij en beloofde Kim om obv onze wensen een idee te schetsen en deze met ons te delen.

Bij de tweede afspraak presenteerde Kim haar uitwerkingen van onze ideeën. Het leuke daarvan was dat onze ideeën werden gecombineerd met ideeën van Kim die volledig nieuwe inzichten gaven. Toen ging het snel, 3D tekeningen werden gemaakt, kleur en lichtplannen gepresenteerd en we maakten kennis met een meubelmaker in De Kwakel om de keuken en andere meubels voor ons te maken. 

Maart 2020 is de verbouwing gestart, aan het begin van de coronatijd. Alles is gerealiseerd tot in detail van wat Kim heeft uitgewerkt. 

En wat is het mooi geworden. Alles hoort bij elkaar, onze kamer en keuken zijn 1 geheel geworden en we hebben het gevoel dat we in een nieuw huis wonen en aan de start van een nieuw begin staan. Dit hadden wij niet zonder de hulp van Kim gekund.

Peter en Karin Postema

Hoofddorp

Onze woonkamer in ons nieuw gebouwde huis is best groot. We hebben de meubelen meeverhuisd en die stonden er een beetje verloren in. We kwamen er maar niet uit om het een beetje knusser te krijgen. Met behulp van Kim’s ideeën hebben we het nu anders ingedeeld en met dezelfde meubelen ziet het er nu heel anders en veel gezelliger uit. Er komt nog een ander kleurtje op de muur en we gaan op zoek naar leuke vloerkleden. Met het kleurenvoorstel van Kim weten wij waar we naar op zoek kunnen.

Wat prettig is, is dat je eerst een kopje thee komt drinken en sfeer komt proeven, onze wensen inventariseert en dan met een voorstel komt. Je bent heel enthousiast en zo creatief maar nergens wil je je ideeën opdringen. Je hebt ons in paar gesprekken goed weten te ‘vangen’.  Jouw indeling en kleurenpresentatie was precies wat wij zochten.

Ook al het nog niet af, we zijn blij met de ideeën, weten nu welke kant we op willen. We zijn nu niet meer als een kip zonder kop aan het zoeken. En vooral hebben we met de nieuwe indeling het idee dat we thuis komen in ons eigen huis.

Je bent enthousiast en enthousiast. Jouw presentatie is compleet: kleuren, meubelen, inrichting, lichtplan, accessoires zoals planten e.d. Aan alles is gedacht. Alles op een hele rustige manier, zonder opdringerigheid, je laat ons als klant in onze waarde.

Ralf en Antoinette Schuster

Langeraar

Wij wilden gaan verbouwen, maar hadden moeite de indeling van de ruimtes te bepalen, welke kleuren te gebruiken etc, waardoor we alles steeds maar uitstelden. Via een gemeenschappelijke kennis kwamen we in contact met Kim en dat is ons prima bevallen.

Kim is prettig in de omgang, heeft verstand van zaken, komt haar afspraken na en daarbij is de prijs//kwaliteit prima. Kim heeft goed naar boven weten te halen wat onze smaak is en daar bijpassende tekeningen/plattegronden van gemaakt, zodat we gericht aan de slag kunnen.

Precies wat we wilden.

Eric en Marieke Boerlage

De Kwakel

Wil je eens kennismaken?

Leuk, laten we een afspraak maken.

Klik hier!