06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Interieuradvies & ontwerp

Laat je verrassen door je eigen stijl.

Welkom thuis! Een fijn huis om te wonen, waar je jezelf kunt zijn en waar je je goed voelt. Al jaren mag ik mensen blij maken met hun interieur door het gebruik van natuurkleuren en het buitengevoel naar binnen te halen. Mijn klanten houden er allemaal van: natuur, ruimte en kleur.

Ontwerpproces

Heb je de knoop doorgehakt en wil je echt dat kleurrijke droominterieur realiseren in je nieuwe of te verbouwen huis? Je merkt al snel dat daar veel bij komt kijken. Dat vraagt om een goed interieurplan. Van de eerste ideeën tot het daadwerkelijk inrichten van jouw droomhuis. In verschillende fases ga ik voor jou aan de slag en houd ik je natuurlijk op de hoogte tijdens de tussentijdse gesprekken. Zo blijf je helemaal betrokken bij het ontwerpproces en het ontstaan van jouw persoonlijke en unieke interieur. 

Het Droominterieurtraject

Je hebt een nieuw huis of je gaat compleet verbouwen, gefeliciteerd! Dat betekent dat de komende tijd bestaat uit het maken van heel veel keuzes om een interieur te creëren waar je jarenlang elke dag van kunt genieten. Heb je al een idee hoe je toekomstige etentjes bij jou thuis eruit komen te zien? Zie je al voor je hoe met je kinderen, je partner of je vrienden Friends nog een keer gaat bingen in de zithoek?

In verschillende fases van je droominterieurtraject nemen we de juiste stappen om je droominterieur te realiseren met de verschillende interieur-ingrediënten. Van de eerste ideeën tot complete kleurplannen en van concrete interieurontwerpen tot het samen uitzoeken van de mooiste producten en materialen voor jouw interieur. Naast het ontwerpen van je droomhuis, kan ik je begeleiden tijdens het proces van bouwen, verbouwen en inrichten.

We beginnen het droominterieurtraject met een inspiratiesessie bij je thuis.

Het droominterieurtraject voor je nieuwe of te verbouwen woning duurt ongeveer 3 tot 6 maanden. Van concept tot het daadwerkelijk inrichten. Investering: vanaf € 3.500,-

Interieurontwerper Kim Hartman

Geen dertien in dozijn

Het geheime ingrediënt: een flinke dosis lef. Verwacht geen dertien in een dozijn-ontwerp; een interieur uit een woonmagazine kopiëren kun je zelf ook wel. Ik luister naar je wensen en zet bij de vertaling naar je interieur nét een stapje extra om je te verrassen. Net zoals de natuur altijd weet te verrassen, met spannende structuren of een kleurrijke twist. Zo krijg je een interieur dat helemaal bij je past, op een manier die je misschien niet van jezelf verwacht had.

Stijlen samenbrengen

Partners met totaal verschillende stijlen? Geen probleem; ik kom gegarandeerd met een voorstel waar jullie allebei enthousiast over zijn. Met mijn jarenlange ervaring krijg ik altijd de verbindende elementen boven water. Ik werk niet op basis van een standaard systeem, maar heb een sterk gevoel voor sfeer. Daarmee voorkom je een interieur vol clichés en krijg je de mooiste onverwachte oplossingen.

Ik verzorg complete metamorfoses, maar je kunt ook bij me terecht voor advies. Ik denk graag mee en sta bekend om mijn creatieve oplossingen. Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.