06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Interieuradvies & ontwerp

Laat je verrassen door je eigen stijl.

Welkom thuis! Een fijn huis om te wonen, waar je jezelf kunt zijn en waar je je goed voelt. Al jaren mag ik mensen blij maken met hun interieur door het gebruik van natuurkleuren en het buitengevoel naar binnen te halen. Mijn klanten houden er allemaal van: natuur, ruimte en kleur.

Ontwerpproces

Hebben jullie de knoop doorgehakt en willen jullie echt dat kleurrijke droominterieur realiseren in jullie nieuwe of te verbouwen huis? Jullie merken al snel dat daar veel bij komt kijken. Dat vraagt om een goed interieurplan. Dit interieurtraject neemt een langere tijd in beslag: van de eerste ideeën tot het daadwerkelijk inrichten van jullie droomhuis. We gaan samen in verschillende fases aan de slag. Zodat je helemaal wordt betrokken bij het ontwerpproces en we een persoonlijk en uniek interieur kunnen creëren. 

Het Droominterieurtraject

Jullie hebben een nieuw huis of jullie gaan compleet verbouwen, gefeliciteerd! Dat betekent dat de komende tijd bestaat uit het maken van heel veel keuzes om een interieur te creëren waar jullie jarenlang elke dag van kunnen genieten. Wat gaan jullie doen met de inrichting? Welke kleuren en materialen kiezen jullie uit? Welke verlichting zorgt ervoor dat jullie interieur het beste tot haar recht komt? Wanneer moeten jullie de vloeren en raambekleding uitkiezen, zodat alles op tijd komt?

In verschillende fases van jullie droominterieurtraject nemen we de juiste stappen om jullie droominterieur te realiseren met de verschillende interieuringrediënten. Van de eerste ideeën tot complete kleurplannen en van concrete interieurontwerpen tot het samen uitzoeken van de mooiste producten en materialen voor jullie interieur. Naast het ontwerpen van jullie droomhuis, kan ik jullie begeleiden tijdens het proces van bouwen, verbouwen en inrichten.

We beginnen het droominterieurtraject met een inspiratiesessie bij jullie thuis.

Het droominterieurtraject voor jullie nieuwe of te verbouwen woning duurt ongeveer 3 tot 6 maanden. Van concept tot het daadwerkelijk inrichten. Investering: vanaf € 3.500,-

Interieurontwerper Kim Hartman

Geen dertien in dozijn

Het geheime ingrediënt: een flinke dosis lef. Verwacht geen dertien in een dozijn-ontwerp; een interieur uit een woonmagazine kopiëren kun je zelf ook wel. Ik luister naar je wensen en zet bij de vertaling naar je interieur nét een stapje extra om je te verrassen. Net zoals de natuur altijd weet te verrassen, met spannende structuren of een kleurrijke twist. Zo krijg je een interieur dat helemaal bij je past, op een manier die je misschien niet van jezelf verwacht had.

Stijlen samenbrengen

Partners met totaal verschillende stijlen? Geen probleem; ik kom gegarandeerd met een voorstel waar jullie allebei enthousiast over zijn. Met mijn jarenlange ervaring krijg ik altijd de verbindende elementen boven water. Ik werk niet op basis van een standaard systeem, maar heb een sterk gevoel voor sfeer. Daarmee voorkom je een interieur vol clichés en krijg je de mooiste onverwachte oplossingen.

Ik verzorg complete metamorfoses, maar jullie kunnen ook bij me terecht voor advies. Ik denk graag mee en sta bekend om mijn creatieve oplossingen. Benieuwd wat ik voor jullie kan doen? Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.