06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Een interieur met een paar wensen

Goede verlichting in huis is belangrijk. Lampen die échte eyecathers zijn, geven veel meer extra sfeer.
Dus door goed na denken over je verlichting en hoe deze is toe te passen in je interieur, zorgt voor andere verrassende lichtoplossingen dan je zou denken.

Uit ervaring weet ik dat aannemers in een vroeg tijdvak graag de lichtpunten willen weten en daarom is het een goed idee om op tijd hiermee te beginnen. Denk niet alleen aan spotjes, hanglampen of andere plafondlampen. Ook wandlampen, vloerlampen en tafellampen zijn belangrijke onderdelen in het lichtplan. Zo kun je ook aangeven als er extra stoompunten of wandcontactdozen gecreëerd moeten worden.

Soms kun je de meubel die je zoekt, niet vinden. Je wilt juist iets dat voldoet aan jouw wensen én past bij jouw interieur. Herkenbaar? Deze tv wand maakt de woonkamer persoonlijker en uniek. Renè en Marja willen graag dat de tv op de juiste kijk hoogte komt, vanaf hun hoekbank gezien. Zij kwamen met wat ideeën en toen heb ik een paar voorstellen gemaakt. En dit tv meubel is het geworden. De interieurbouwer met ik samenwerk heeft het dit meubel in productie genomen.