06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Over Kim Hartman | Kim’s Idee

Buiten is mijn happy place.

Dat is het altijd geweest. Al toen ik een klein meisje was, was ik het gelukkigst als ik tussen de rozenstruiken speelde in mijn vaders kwekerij. Op vakantie vond je mij altijd ergens in de duinen, bossen of een natuurpark. En nog steeds trek ik er na een leuke werkweek het liefst op uit in een natuurgebied met mijn man, dochter en hond.

In de natuur vind ik rust en nieuwe energie. Ik voel me er vrij en de kleuren, materialen en structuren die ik er zie maken me blij. Of ik nu door de duinen van Noordwijkerhout loop, langs de grote varens op La Palma of tussen de pijnbomen in Italië. Dat gevoel wil ik andere mensen ook geven, met een interieur waarin ik natuurlijke elementen verwerk die matchen met hun stijl en wensen.

In mijn werk als interieurontwerper en -styliste komen mijn liefde voor de natuur en passie voor ontwerpen prachtig samen. Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik alle leveranciers, en weet ik alles van verlichtingsplannen, raamdecoratie, vloeren en wandbekleding. Met mijn uitgebreide netwerk van leveranciers en collega-interieurontwerpers zit ik nooit verlegen om materialen en inspiratie.

Nog veelzeggender dan mijn ervaring, vind ik de reacties die ik van klanten krijg. Zij noemen mij vrolijk, kleurrijk, eerlijk, assertief en een echte sfeermaker. Zodra jij me je wensen voor je nieuwe interieur vertelt, beginnen bij mij de ideeën te stromen.

Kleurstylist Kim Hartman