Interieurontwerp voor Paul en Hanny in Alphen aan de Rijn

Dit is het eindresultaat bij Paul en Hanny thuis. Door een interieurplan bestaande uit de volgende smaakmakers: kleurenplan, verlichtingsplan, indelingsplannen, materialenplan, meubelplan en het ontwerpen van kasten op maat, kun je hier zien hoe het interieur is geworden. In Alphen aan de Rijn hebben Paul en Hanny een eengezinswoning gekocht, zodat ze dichter bij hun kinderen en kleinkinderen kunnen zijn. Aangezien de woonkamer van het huis niet heel groot was, is er  2,5 mtr. uitgebouwd, waardoor er ook ruimte is ontstaan voor een hele lichtstraat in het plafond over de gehele breedte van het huis. Doordat de woonkamer op het zuiden ligt, komt er door de lichtstraat heel veel licht naar binnenvallen en hierdoor is de woonkamer veel lichter. Paul en Hanny wilden graag weten hoe ze dan met kleur kunnen werken in hun leefruimte, waar komt welke verlichting en ze zochten diverse oplossingen voor hun kastruimte. 

De tweelingkasten tegen de lange wand, het zwevende TV meubel en de inloopkast om de trap heen heb ik mogen ontwerpen voor Paul en Hanny. Materialen en structuren zijn bepalend voor de sfeer en de uitstraling, welke ik met veel zorgvuldigheid heb uitgekozen en welke goed passen in het kleurenpalet. In mijn netwerk heb ik meerdere interieurbouwers met wie ik altijd fijn kan samenwerken en ik zeker weet dat de meubels tot in de details supermooi uitgevoerd zullen worden. Van het ontwerpen tot realisatie is een proces, welke ik met heel veel plezier heb mogen doen voor Paul en Hanny.