06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Eindresultaat interieurplan van de leefruimte bij Peter en Karin

In 2020 ben ik gestart met het ontwerpen van de begane grond voor Peter en Karin. Het begon met de vraag “Hoe kunnen we nu het beste een nieuwe keuken indelen?”. En toen kwamen we van het één in het ander terecht. Er moest een totaal interieurplan gemaakt worden, zodat ze wisten waar ze moesten beginnen. Een interieurplan maken is altijd een heel proces, dit gaat altijd in fases en dus heb ik veel contact gehad met Peter en Karin om tot dit resultaat te komen. Hoe blij ze ermee zijn, kun je hier lezen.

Op maat gemaakte interieuroplossingen zijn heel gewild. Ze maken je interieur persoonlijk en uniek, én zijn prima betaalbaar. Er zijn zo veel mogelijkheden; je kunt het dus zo gek of bescheiden maken als jouw budget toelaat.
Meubels zijn er in allerlei soorten en maten. En soms zoek je gewoon een meubel dat meer op jouw lijf geschreven is en beter in je interieur past en uitkomt. Of misschien heb je bijzondere wensen voor je keuken. Dat vraagt om een persoonlijk ontwerp op maat. Daarmee benut je de ruimte in je interieur optimaal en krijg je een resultaat in jouw unieke stijl.
Vraagt je ruimte om maatwerkmeubelen, dan ontwerp ik die graag voor je. Tijdens het ontwerpproces houd ik rekening met de indeling, mogelijkheden, materialen en jouw wensen. Ik heb een netwerk van interieurbouwers die met de ontwerpen aan de slag kunnen.