06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Jaren ’30 woning in Heemstede

Bart-Jan en Rosalie hebben een jong gezin en een prachtig jaren ’30 woning in Heemstede gekocht waar ze sinds kort wonen. Graag willen ze dit huis verbouwen, zodat ze meer ruimte hebben voor de kinderen en een grotere keuken om gezellig te koken voor als er familie of vrienden komen eten. 

Dit houdt in dat de oude garage bij het huis getrokken moet worden en er een stukje aangebouwd moet worden, een bijkeuken met veel kastruimte.

Als eerst ben ik aan de slag gegaan met fase 1: diverse indelingen, om zo te kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn in de ruimtes welke gebruikt zullen worden. Bart-Jan en Rosalie hadden ruim de tijd, nadat ik de indelingen had gepresenteerd, om na te denken over welke indelingsmogelijkheden zij het meest bij hunzelf vonden passen. Met hun heb ik de mogelijkheden besproken van de diverse indelingen.

Hierna komt fase 2, de kleuren, materialen, verlichting en de uiteindelijke, gekozen indeling. De indeling kunnen verschillende opties zijn van de diverse indelingen uit fase 1. Alle wensen en ideeën zijn uitgewerkt in 3D visuals, zodat Bart-Jan en Rosalie een goed beeld krijgen van hoe hun huis ingericht kan gaan worden.