06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Kleurrijk wonen met de natuur als inspiratiebron

Een nieuw huis of verbouwing? En vragen jullie je af hoe je van een huis jullie droomhuis maakt? 

Een plek waar jullie je helemaal op je gemak voelen, alles klopt en die vol sfeer zit. Een plek waar ieder gezinslid zich in herkent. En een plek waar jullie trots op zijn en graag mensen uitnodigen voor een gezellig etentje. Dat is jullie droominterieur. Precies zoals jullie het willen, met perfecte kleurencombinaties en hoge kwaliteit materialen. Zodat jullie er nog jarenlang elke dag van kunnen genieten.

Ik help jullie een sfeervol interieur te realiseren met kleur en lef.

Laat mij jullie helpen bij deze grote uitdaging, zonder dat jullie daar zelf veel tijd aan hoeven te besteden. Het inrichten van een lege ruimte biedt een wereld aan mogelijkheden, maar je moet wel weten hoe je die benut. Ik help jullie je droominterieur te realiseren. Ik ontzorg optimaal en lever het perfecte resultaat, omdat ik werk met duurzame materialen en producten van hoge kwaliteit. Het enige dat jullie hoeven te doen is mij vertellen waar jullie hart sneller van gaat kloppen. En het belangrijkste: jullie smaak, wensen en behoeften staan altijd voorop.

Interieurontwerper Kim Hartman

De natuur als startpunt

Het geknisper van takjes en bladeren onder je voeten als je over een bospad loopt, de wind door je haren als je uitwaait op de heide of de zilte lucht van de zee als je diep inademt langs de kust: de sensaties die de natuur te bieden heeft zijn oneindig. Daarom raken we buiten nooit uitgekeken of verveeld. De natuur geeft rust of juist energie, net wat jij nodig hebt. En dat is precies het gevoel dat ik jullie geef met jullie nieuwe interieur.

Ervaar binnen op de bank of vanuit bed dezelfde vrijheid, kracht en energie als de natuur je buiten geeft, en laat mij jullie daarbij helpen. Als interieurontwerper en kleurexpert bij Kim’s Idee weet ik precies hoe ik jullie wensen en behoeften kan vertalen naar jullie ideale interieur. Met de natuur als onuitputtelijke inspiratiebron en met kleur als onmisbaar ingrediënt. Of het nu gaat om een woonkamer van een jong gezin, een keuken van gezellig stel met als hobby koken of de werkplek van de thuiswerker. Welke richting het ook op gaat, de natuur is altijd het startpunt.

Woonscan: een online bliksembezoek in jouw interieur

Lukt het jullie niet om de juiste keuzes voor je interieur te maken? En willen jullie graag een paar snelle adviezen voor jullie nieuwe droomhuis? Ik kijk met plezier een half uur met jullie mee, waarbij jij zelf door jullie huis loopt en ik live online interieurtips geef voor jullie interieur. Tijdens deze Woonscan brengen we in 30 minuten jullie grootste interieurprioriteiten in kaart.

Willen jullie een goed begin maken voor je nieuwe interieur? Een inspiratiesessie geeft jullie nog uitgebreider inzicht in hoe jullie je interieur omtoveren tot een droominterieur.

Boek een Woonscan van een half uur

Deze aanvraag is nog geen overeenkomst. We zullen gezamelijk per mail een datum inplannen. De kosten voor de woonscan bedragen €65,-.

Interieuradvies & Ontwerp

Willen jullie een compleet nieuwe woon- of slaapkamer? Vragen jullie je af hoe een ruimte praktischer ingedeeld kan worden? Of zoeken jullie een creatieve invulling voor die loze ruimte? Van volledige metamorfose tot kleine aanpassingen met grote impact: ik denk graag met jullie mee.

Blog

Interieur herfstkleuren: de Veluwe als inspiratiebron 

Interieur herfstkleuren: de Veluwe als inspiratiebron 

Interieur herfstkleuren zijn op dit te bewonderen in en rondom de mooiste natuurgebieden van Nederland. Zo zat ik vorige week letterlijk in een hutje op de heide, uhmmm…in het bos, op de Veluwe. Het was voor het eerst dat ik helemaal alleen een paar dagen ging...

De kerstboom versieren: hoe doe je dat eigenlijk? 

De kerstboom versieren: hoe doe je dat eigenlijk? 

De kerstboom versieren, de countdown is begonnen. En dus de heerlijke feestmaand december komt er weer aan. Dan wordt al het moois voor de kerst weer tevoorschijn getoverd. Donkere dagen, kaarsjes, mooi gedekte tafels, glinsterende kerstballen en sprankelende lichtjes...

Meubels op maat 

Meubels op maat 

Meubels op maat zijn heel gewild als interieuroplossingen. Ze maken je interieur persoonlijk en uniek, én zijn prima betaalbaar. Er zijn zo veel mogelijkheden; je kunt het dus zo gek of bescheiden maken als jouw budget toelaat. Meubels zijn er in allerlei soorten en...