06 221 11 683 info@kimsidee.nl

Het interieurontwerp dat je niet zocht, maar alles is wat je zoekt.

Vraag jij je af hoe je van je huis een droomhuis maakt? En vooral waar je de tijd vandaan moet halen? Lees dan vooral verder.

Een plek waar jij je helemaal op je gemak voelt, alles klopt en die vol sfeer zit. Een plek waar ieder gezinslid zich in herkent. En een plek waar je trots op bent en graag mensen uitnodigt voor een gezellig etentje. Dat is jouw droominterieur. Precies zoals jij het wilt, met perfecte kleurencombinaties en hoge kwaliteit materialen. Zodat je er nog jarenlang elke dag van kunt genieten.

Ik help je een sfeervol interieur te realiseren met kleur en lef.

Laat mij je helpen bij deze grote uitdaging, zonder dat je daar zelf veel tijd aan hoeft te besteden. Het inrichten van een lege ruimte biedt een wereld aan mogelijkheden, maar je moet wel weten hoe je die benut. Ik help je je droominterieur te realiseren. Ik ontzorg optimaal en lever het perfecte resultaat, omdat ik werk met duurzame materialen en producten van hoge kwaliteit. Het enige dat jij hoeft te doen is mij vertellen waar je hart sneller van gaat kloppen. En het belangrijkste: jouw smaak, wensen en behoeften staan altijd voorop.

Interieurontwerper Kim Hartman

Inspiratiesessie: Kleurrijk wonen met de natuur als inspiratiebron.

Ken je dat gevoel dat je meer uit een ruimte zou kunnen halen, maar weet je niet precies hoe? Misschien wil je weten hoe de woonkamer praktisch kan indelen of ben je benieuwd welke kleuren echt bij jou passen. Of je zoekt een creatieve manier om je keuken in te richten. Nu is hét moment om op ontdekking te gaan naar de antwoorden op al jouw interieurvragen. Tijdens een persoonlijke inspiratiesessie denk ik met je mee en geef ik je verrassende interieurtips & ideeën, een eerste kleurgevoel en indelingsmogelijkheden waarmee je zelf aan de slag kunt.

Een inspiratiesessie geeft je veel meer inzicht hoe je jouw woonkamer, keuken, slaapkamer of misschien wel je thuiswerkplek omtovert tot een fijn huis om te wonen. En waar je nog jarenlang elke dag van kan genieten. Je gaat verbouwen of verhuizen of je wilt nu écht eens het interieur waar je altijd al van hebt gedroomd. Door de bomen zie je het bos niet meer en op de socials ontdek je heel veel mooie plaatjes. Maar hoe ga je dat nu vertalen naar jouw interieur? Trakteer jezelf op deze unieke interieuradvies ervaring: je staat gegarandeerd versteld van de mogelijkheden.

Ik stuur je graag mijn gratis E-book: 5 Tips over kleur voor jouw Droominterieur.

Het kleuradvies dat je niet zocht, maar alles is wat je zoekt. Je ontvang vandaag nog de 5 kleurtips in je mailbox.

De natuur als startpunt

Het geknisper van takjes en bladeren onder je voeten als je over een bospad loopt, de wind door je haren als je uitwaait op de heide of de zilte lucht van de zee als je diep inademt langs de kust: de sensaties die de natuur te bieden heeft zijn oneindig. Daarom raken we buiten nooit uitgekeken of verveeld. De natuur geeft rust of juist energie, net wat jij nodig hebt. En dat is precies het gevoel dat ik je geef met jouw nieuwe interieur.

Ervaar binnen op de bank of vanuit bed dezelfde vrijheid, kracht en energie als de natuur je buiten geeft, en laat mij jou daarbij helpen. Als interieurontwerper en kleurexpert bij Kim’s Idee weet ik precies hoe ik jouw wensen en behoeften kan vertalen naar je ideale interieur. Met de natuur als onuitputtelijke inspiratiebron en met kleur als onmisbaar ingrediënt. Of het nu gaat om een woonkamer van een jong gezin, een keuken van gezellig stel met als hobby koken of de werkplek van de thuiswerker. Welke richting het ook op gaat, de natuur is altijd het startpunt.

Woonscan: een online bliksembezoek in jouw interieur

Lukt het je niet om de juiste keuzes voor je interieur te maken? En wil je graag een paar snelle adviezen voor jouw nieuwe droomhuis? Ik kijk met plezier een half uur met je mee, waarbij jij zelf door je huis loopt en ik live online interieurtips geef voor jou interieur. Tijdens deze Woonscan brengen we in 30 minuten je grootste interieurprioriteiten in kaart. De 5 tips die je ontvangt tijdens de Woonscan is de perfecte mix voor jouw droominterieur.

Wil je een goed begin maken voor je nieuwe interieur? Een inspiratiesessie geeft je nog uitgebreider inzicht in hoe je je interieur omtovert tot een droominterieur.

Boek een Woonscan van een half uur

Deze aanvraag is nog geen overeenkomst. We zullen gezamelijk per mail een datum inplannen. De kosten voor de woonscan bedragen €65,-.

Interieuradvies & Ontwerp

Wil je een compleet nieuwe woon- of slaapkamer? Vraag je je af hoe een ruimte praktischer ingedeeld kan worden? Of zoek je een creatieve invulling voor die loze ruimte? Van volledige metamorfose tot kleine aanpassingen met grote impact: ik denk graag met je mee.

Blog

Raambekleding kunststof kozijnen

Raambekleding kunststof kozijnen

De vraag naar raambekleding voor kunststof kozijnen groeit met de dag. Steeds vaker kom je kunststof kozijnen tegen in nieuwe woningen en kantoorpanden. En laat je je oude houten kozijnen vervangen voor nieuwe kozijnen, dan valt je keuze al snel op kunststof kozijnen....

Interieuradvies aan huis: een goed begin voor je nieuwe interieur

Interieuradvies aan huis: een goed begin voor je nieuwe interieur

Een interieuradvies aan huis geeft je veel meer inzicht hoe je jouw woonkamer, slaapkamer of misschien wel je werkplek omtovert tot het paleisje dat bij jou past. Je gaat verbouwen of verhuizen en wilt nu écht het interieur waar je altijd al van hebt gedroomd. Door de...